vrijdag 15 juni 2018









Het is alweer een klein jaar geleden, dat ik mijn laatste bericht heb geplaatst. Met Benthe en Lynn gaat het uitstekend. We hebben in het voorjaar de jachthondentraining weer opgepakt. Beide honden hebben er veel plezier in en hebben weer veel geleerd. Benthe ´werkt´in de A en Map groep alwaar ze het erg goed doet. Lynn traint in de C groep, maar bewijst dat ze de B onderdelen ook aankan. Wij hebben dit jaar niet de intentie om mee te doen aan proeven, maar gebruiken de opgedane kennis voor de praktijkjacht. Begin dit jaar is Benthe gesteriliseerd, ze is nu zeven jaar. Na de sterilisatie is Benthe weer helemaal opgeleefd en geniet van de trainingen en de jachtmomenten. 

De afgelopen maanden kregen we weer fijne berichten en mooie foto´s van de nakomelingen van Benthe en Lynn. Hieronder een impressie over de honden.



Gezusters Fien en Teun, pups van Benthe uit 2015.






Mazzel, pup van Benthe, alweer twee jaar! Mazzel geniet van de jachttraining en mag zo nu en dan mee op jacht!




Bowie 1 jaar, pup van Benthe, fijne gezinshond.

Odie, pup van Benthe, nu 1 jaar oud. Odie is een fijne gezinshond.








Jet bijna 1 jaar oud, pup van Lynn. Jet volgt een bijzondere training bij de ´Reddingsbrigade Zeeland´. De foto´s spreken voor zich, ze geniet zichtbaar en we wensen haar veel succes toe samen met haar baas!

           
Jet.



Jet.








Pippa is bijna 1 jaar, pup van Lynn. Pippa volgt de jachttraining en ze doet het  erg goed. De wil om te werken en haar stabiele karakter maken dat Pippa en haar baas plezier hebben in de jachttraining en fijn mogen samenwerken.





Pippa.



James bijna 1 jaar, gaat op jachttraining en doet er goed zijn best. Mag later mee op jacht.



Cody bijna 1 jaar, fijne gezinshond en gaat op jachttraining.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.